BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
уторак , 25 фебруар 2020
Home / O nama

O nama

Auto škola “Sale” postoji od 2008. godine, od kad veoma uspešno posluje i vrši obuku vozača svih kategorija na teritoriji opštine Apatin.

U skladu sa promenama novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, i Pravilnika koji regulišu oblast obuke vozača, Auto škola “Sale” je spremno dočekala novonastale promene. Izvršno je licenciranje kadrova, jedni smo od retkih u Zapadnobačkom okrugu koji imaju dva licencirana predavača teorijske obuke, obnovljen je vozni park nabavkom motocikala za sve kategorije (AM, A1, A2 i A), kao i uredjenje nastavnog prostora koji u potpunosti ispunjava uslove za adekvatno odrzavanje nastave i teorijskog ispita.

Cilj Auto škole “Sale” je da doprinesemo povećanju bezbednosti u drumskom saobraćaju dobrom obukom i prenošenjem vozačkog iskustva, kao i neprekidnim usavršavanjem rada naših instruktora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>